Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

7 στα σημεία

ΒΥΡΩΝΑΣ

7 στα σημεία

Από την Σοφία Διγενή

1. Εκδηλώσεις για τον πολιτισμό, τις τέχνες και τα γράμματα συμβαίνουν όλο το χρόνο στον δήμο Βύρωνα. Στο Πνευματικό Κέντρο θα ενημερωθείτε για τη «Μικρή Σκηνή», το «Παιδικό Φεστιβάλ», τις «Ποιητικές Βραδιές» και τις «Κινηματογραφικές Προβολές». Καλέστε στα τηλέφωνα 210.7609340 & 210.7609359.
2. Η Δημοτική Επιτροπή για την προστασία των ζώων φροντίζει, εμβολιάζει και στειρώνει τα αδέσποτα ζώα, σε συνεργασία με τους κτηνιάτρους της περιοχής. Εάν εντοπίσατε κακοποιημένο ζώο ή θέλετε να υιοθετήσετε ένα αδέσποτο, τηλεφωνήστε στο 210.7648677.
3. Ο αριθμός 15693: Λειτουργεί τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης του δημότη για θέματα καθαριότητας από τις 8 το πρωί εώς τις 8 το βράδυ.
4. Μουσική, θέατρο και χορός σας περιμένουν «στη Σκιά των Βράχων». Ένα ραντεβού που δεν πρέπει να χάσετε! καμία χρονιά
5. Η Δημοτική Συγκοινωνία με 2 γραμμές και 53 στάσεις ενώνει κάθε γειτονιά του Βύρωνα. Με δωρεάν μετακινήσεις, κάθε ημέρα του χρόνου, τα 8 υπερσύγχρονα λεωφορεία σας μεταφέρουν προς την Τοπική Αγορά, τους κυριότερους Οργανισμούς Κοινής Ωφελείας και Προορισμούς εντός του Δήμου μας.
6. Το 1ο Kέvτρo Υγείας Αστικού Τύπου στην Ελλάδα λειτουργεί στο Βύρωνα παρέχοντας δωρεάν υυπηρεσίες υγείας στους συνδημότες μας και όχι μόνο. Ο βασικός στόχος του είναι η πρόληψη, η θεραπεία, η αποκατάσταση και γενικότερα η ολιστική φροντίδα του ασθενούς ή υγιούς πολίτη.
7. «…Εκεί ψηλά στον Υμηττό υπάρχει κάποιο μυστικό…», το θυμάστε το τραγουδάκι με τη Νάνα Μούσχουρη, υπάρχει αλήθεια κάποιο μυστικό σήμερα; Και όμως, υπάρχει. Υπάρχει στα σπήλαια του βουνού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: