Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΕΥΧΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΤΟ 2009

ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΟΚΙΕΣ


«Θερμές ευχές για προσωπική και οικογενειακή ευτυχία, υγεία και προκοπή και το 2009 να είναι ένα έτος ειρηνικό, δημιουργικό και να φέρει την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο.
Πιστεύω ότι και τη νέα χρονιά θα συνεχισθεί η νέα δημιουργική πορεία που χαράσσουμε για τους πολίτες του δήμου μας.
Το 2009 θα είναι μια κρίσιμη χρονιά για το δήμο μας αλλά και για όλους τους δήμους της χώρας καθώς θα κληθούμε να υλοποιήσουμε δράσεις που θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2007-13.
Ταυτόχρονα όμως θα συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας έτσι ώστε να βρισκόμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας δίνοντας λύσεις στα μικρά και μεγάλα καθημερινά προβλήματά τους.
Με δεδομένο ότι έγκαιρα από το ξεκίνημα της θητείας έχουμε εκπονήσει τον επιχειρησιακό μας σχεδιασμό για το ΕΣΠΑ 2007-13 και με τη βαθιά γνώση των προβλημάτων της καθημερινότητας των πολιτών του Μεσολογγίου πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να ανταποκριθούμε στην επίτευξη των στόχων αυτών».
Γιάννης Αναγνωστόπουλος
Δήμαρχος Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου


Εύχομαι στο αναγνωστικό σας κοινό, καλά Χριστούγεννα, ευτυχισμένο, ειρηνικό και δημιουργικό το νέο έτος. Προσδοκώ οι άνθρωποι αυτού του τόπου να συνειδητοποιήσουν ότι χρειάζεται δουλειά, σεβασμός στην ιστορία και τον πολιτισμό μας και να μην καταστρέφουμε τις αξίες και τα μνημεία που μας κληροδότησαν οι πρόγονοί μας.
Κυριάκος Βιρβιδάκης
Δήμαρχος Χανίων

Ο Δήμαρχος ,ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημ. Συμβουλίου, οι Δημοτικές Παρατάξεις και οι Εργαζόμενοι στον Δήμο σας εύχονται Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία , κοινωνική ειρήνη.
Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος
Δήμος Χαλανδρίου

Εμείς φέτος στο Δήμο Βύρωνα ζητήσαμε από τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών της πόλης μας να ευχηθούν για τις γιορτές. Αγάπη, ειρήνη, καθαρό περιβάλλον, υγεία για όλους και ξέγνοιαστα χαμόγελα είναι μερικές από τις ευχές που μας χάρισαν κι εμείς, με τη σειρά μας, τις χαρίζουμε σε όλους εσάς και ειδικά στους Βυρωνιώτες.
Το 2008 φεύγει αλλά δυστυχώς αφήνει πίσω του πολύ κακή παρακαταθήκη. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να κάνουμε τον κόσμο μας καλύτερο, ας κάνουμε αυτό που μας ζητούν τα παιδιά μας: Να αγωνιζόμαστε, να αγαπάμε, να γεμίζουμε τις μέρες μας με ευχάριστες στιγμές – σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.
Το 2009 για μας είναι πολύ κρίσιμη και σημαντική χρονιά, καθώς αναμένεται να ολοκληρωθούν πολλά και σημαντικά έργα για την πόλη που αλλάζουν την ποιότητα της ζωής μας. Προχωρούμε δυναμικά όλοι μαζί, πάντα μπροστά, σκεφτόμαστε, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε με γνώμονα πάντα το καλύτερο μέλλον των συμπολιτών μας: στον πολιτισμό, τη δημόσια διοίκηση, τον αθλητισμό, την παιδεία και, φυσικά, το περιβάλλον. Να είμαστε καλά να συνεχίζουμε… όλοι μαζί!
Νίκος Γ. Χαρδαλιάς
Δήμαρχος Βύρωνα
Πρόεδρος ΣΠΑΥ

Τα φετινά Χριστούγεννα είναι πολύ περίεργα. Το γιορτινό κλίμα επισκιάζεται από το χαμό του 15χρονου και τα γεγονότα που ακολούθησαν, αλλά και την οικονομική κρίση που έχει ξεσπάσει. Κάποιοι λένε ότι ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος έχει ξεσπάσει ήδη, μόνο που οι σφαίρες και τα όπλα, έχουν αντικατασταθεί από έννοιες, όπως «χρηματιστηριακές συναλλαγές», «αγοραστική δυνατότητα», «ελλείμματα», «επιτόκια».
Το βάρος θα πρέπει να το σηκώσουμε πάλι εμείς οι πολίτες. Να στηρίξουμε και να συμπαρασταθούμε στον άνθρωπο, που συναντάμε καθημερινά, στη γειτονιά μας. Τον ηλικιωμένο που είναι άρρωστος, που δεν μπορεί να βγει από το σπίτι του, που δυσκολεύεται οικονομικά. Τον άνεργο που αντιμετωπίζει πρόβλημα επιβίωσης και δεν μπορεί να προσφέρει στην οικογένεια του.
Τα φετινά Χριστούγεννα λοιπόν είναι πολύ περίεργα. Για αυτό και πρέπει να τα δούμε διαφορετικά. Να περιορίσουμε τα δικά μας περιττά έξοδα και να τα κάνουμε δώρα αγάπης, χαρίζοντας ελπίδα. Να δούμε λίγο και τι γίνεται δίπλα μας. Τα φετινά Χριστούγεννα ας κάνουμε λιγότερα για εμάς και περισσότερα για τους άλλους.
Νίκος Βαρσάμης
Δήμαρχος Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά και μία Καλή και Δημιουργική Χρονιά τόσο για το Δήμο μας όσο και για τους συνδημότες μας.
Παρόλο που η συγκεκριμένη χρονική περίοδος δεν είναι η καλύτερη για την Τοπική Αυτοδιοίκηση της χώρας μας, ο Δήμος μας βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης καθώς έχει προγραμματίσει και πραγματοποιεί ένα μεγάλο πρόγραμμα απαραίτητων έργων υποδομής (σχέδια πόλης, αποχέτευση, αντιπλημμυρικά έργα, νέα σχολεία, αποκατάσταση περιβάλλοντος κλπ.).
Ευχόμαστε και πιστεύουμε ότι για το Δήμο Καλυβίων το 2009 θα είναι η συνέχεια μιας γόνιμης και δημιουργικής πορείας.
Πέτρος Φιλίππου
Δήμαρχος Καλυβίων Αττικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: