Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2023

TO ALL4FAMILY παρουσιάζει τον ΜΑΚΗ ΜΥΡΙΛΛΑ υπ Δημοτικό Σύμβουλο

https://youtu.be/jlQPoRR9d_8?si=6EfgcKnC0RlZTGlyhttps://youtu.be/jlQPoRR9d_8?si=6EfgcKnC0RlZTGly

Οι νέοι μπορούν να επιτελέσουν κομβικό ρόλο στην αναμόρφωση της λειτουργίας των τοπικών κοινωνιών.

Έχουν την ορμή, τη διάθεση και την απαραίτητη καθαρή αντίληψη για να  ριχτούν στο στίβο της προσφοράς, στις μάχες που τους περιμένουν για λύσεις στα προβλήματα των πολιτών και  τη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Ο Γεράσιμος ή Μάκης Μυρίλλας  όπως όλοι τον γνωρίζουμε είναι ένας  νέος άνθρωπος, κάτοικος του Δήμου Σαρωνικού τα τελευταία 15 χρόνια, Πολιτικός μηχανικός , Ιδιοκτήτης της Κατασκευαστικής Εταιρίας GM constructions και της Εταιρίας Διαχείρισης Ακινήτων GM property developers με έδρα το Λαγονήσι. 

Ο Μάκης Μυρίλλας διατηρεί επίσης το κοκτέιλ μπαρ IMΠΙΟΥ ,εδώ και δέκα χρόνια στην Λεωφόρο Καλυβίων, στέκι διασκέδασης, από τα πλέον ονομαστά στην περιοχή και όχι μόνον. Το IMBUE ήταν και είναι ένας  πολύ καλοστημένος χώρος. Από εκεί έχουν περάσει και άνθρωποι του καλλιτεχνικού κόσμου αλλά και πολλοί τουρίστες.

Είναι παντρεμένος με την Έλενα που γνώρισε στο Λαγονήσι, αφού παραθέριζαν στην ίδια περιοχή, αγαπήθηκαν κάτω από τα μυθικά ηλιοβασιλέμματα του Λαγονησίου και έστησαν το σπιτικό τους εδώ φέρνοντας στον κόσμο δύο όμορφα αγόρια  τον Θοδωρή  7 ετών  και  τον  Ιωάννη 2 ετών σήμερα.

Ο Μάκης Μυρίλλας είναι επίσης  Πρόεδρος του Συλλόγου Επαγγελματιών και Εμπόρων Σαρωνικού , καθώς και Ενεργειακός Επιθεωρητής του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Αγαπάει τον αθλητισμό.  Αθλείται  από μικρό παιδί.  Έχει παίξει μπάσκετ σε 2 τοπικές ομάδες  στα Καλύβια και στην Σαρωνίδα.  Έχει ασχοληθεί με την ποδηλασία , το wind surfing,  τις ξυλορακέτες  και το  beach voley.





Με το γνωστό πηγαίο χαμόγελό του και την ευθύτητα στο βλέμμα, που τον χαρακτηρίζουν, ζητάει την ψήφο σας, συντασσόμενος με τον Συνδυασμό Σαρωνικός Αύριο με επικεφαλής τον Γιώργο Σωφρόνη, γιατί είναι σίγουρος ότι  θέλει και μπορεί με εσάς,  εάν του δώσετε την ευκαιρία με την ψήφο σας , να αγωνιστεί  για να προσφέρει στους συμπολίτες του και στην οικογένεια του ένα καλύτερο αύριο κάτι που δεν είναι ουτοπία και μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

 seesaronikou@gmail.com  ΤΗΛ 6986590077

Δεν υπάρχουν σχόλια: