Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023

ΤΟ ALL4FAMILY ΠΡΟΣΩΠΑ παρουσιάζει τον υπ Δημοτικό Σύμβουλο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΧΡΙ...

 

Ο Ευάγγελος Χριστακόπουλος γεννήθηκε το 1960 στο Δομοκό Φθιώτιδος. Αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο Δομοκού το έτος 1978. Σπούδασε στην Α.Σ.Ο.Ε.Ε. (νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) Διοίκηση Επιχειρήσεων.

Αποφοίτησε από την Σχολή Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1985. Εργάστηκε στην Ελληνική Αστυνομία για 32 συναπτά έτη και αποστρατεύθηκε με το βαθμό του Υποστρατήγου το 2010.

Μετά την αποστρατεία του διετέλεσε σύμβουλος Δημοτικής Αστυνομίας του Δημάρχου Πειραιά και μέλος του συμβουλίου πολιτικής προστασίας του Δήμου Κερατσινίου.

Εξελέγη το 2014, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας, μία θέση την οποία διατηρεί ακόμη εκλεγόμενος 3 διαδοχικές θητείες.

Το 2024 θα συμπληρώσει ευδοκίμως 10 χρόνια στην ηγεσία, υποδηλώνοντας και το σταθερά ενωτικό κλίμα που διατηρεί στην Ομοσπονδία.

Ανέλαβε το 2014 σύμβουλος ασφαλείας της ΚΑΕ ΑΕΚ, θέση την οποία διατηρεί ακόμη. Εξελέγη το 2022 πρόεδρος του συλλόγου Δομοκιτών Αθήνας.

Είναι έγγαμος και έχει δύο τέκνα.

Ο εθελοντισμός, η αλληλεγγύη και η κοινωνική προσφορά αποτελούν στάση ζωής για τον ίδιο, φροντίζοντας ταυτόχρονα να μυήσει και άλλους πολίτες στις ανωτέρω αρχές και αξίες.

Σήμερα θέτει εαυτόν δίπλα στον Κώστα Μπακογιάννη και την Παράταξη ΑΘΗΝΑ ΨΗΛΑ δηλώνοντας ότι: συστρατεύεται με κοινό στόχο: να δουλέψει μαζί με όλους για μια Αθήνα που ακούμε και καταλαβαίνουμε.

Ζητά λοιπόν την ψήφο σας, σεβόμενος τα χρόνια, που έχει υπηρετήσει στο Σώμα της Αστυνομίας και τη διαδρομή του, για να συνεχίσει να υπηρετεί τις αρχές της κοινωνικής συνοχής και ειρήνης, προς όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: